Event Feedback‎ > ‎

Feedback: Android udvikling i Eclipse


Sponsor:
PROSA - Forbundet af it-professionelle

Se den oprindelige event beskrivelse her.

Vores Android Tutorial App er nu open source
Efter succesen på vores tutorial event, er koden nu open source på GoogleCode. Vi har smidt en video på YouTube (se den lige nedenfor).

Gå til GoogleCode projektTak til alle for en ekstrem hyggelig aften og hvor var det opløftende (læst total sejt) at se hvor mange (30+) der mødte op til Android Tutorial Day.

Og tak til vores sponsor PROSA for forplejningen o.a.

Alle gav udtryk for at det havde været en meget givende event og at den utraditionelle form for primær fokus på total code-walkthrough og så selvfølgelig den "meget relevante" tutorial applikation som vi havde fundet på, se mere nederst på siden.

Vi er flere der allerede er igang med at forbedre og videreudvikle tutorial applikationen. Source koden er nu tilgængelig på GoogleCode til fri afbenyttelse og deltagelse. Se GoogleCode link nedenfor ved de andre links.

Følgende rettelser og forbedringer er allerede tilføjet:
 • Distance tab
 • WeaponWidget.java (den Android widget på HOME-screen). Den var ikke lavet smart før, mht. måden den var stykket sammen...Timer task'en og den meget hyppige opdatering mht. UI, som med tiden kunne komme til at presse mobilen så den kunne blive lidt sløv og belastede dermed også batteriet (ikke lige best-practice).....Den opdateringskode er helt væk nu, og erstattet med en meget bedre løsning ;)

  Så den er i stedet lavet om til at onReceive, på simpel vis kalder onUpdate og problem solved...ingen hyppig UI opdateringer og batteri tømning, nu er det kun de få gange det er nødvendigt...ved next / previous knapperne og ved ny selektion af våben i våben galleriet, at UI behøver at blive opdateret.
 • Og andre mindre tiltag
Foreningen er fokuseret på at levere flere lignende Andriod / Eclipse events i nær fremtid og vil også gentage aktuelle Tutorial Day, for dem der ikke kunne denne gang. Det vender vi tilbage med på
hjemmesiden.

Hvis du selv har lavet noget spændende mht. Android / Eclipse, som du ønsker at vise os andre, så sig til, så kan du være med i en Android Demo event.

Omkring Tutorial Day applikationen
Applikationen, som har titlen, Combat Kit fra Bad Ass Corporation, er tænkt som et mobilt værktøj for
special soldater.

Den tekniske fokus i applikationen er at komme godt rundt i alle hjørner mht. hvordan man laver en avanceret Andriod applikation.

Ren underholdningsmæssigt har fokus været på skabe en inspirende, legesyg og humoristisk atmosfære som motiverer til at udforske mere af det spændende.

I applikationen kan man bl.a.:
 • Se Google Map og Streetview over sin egen og sine targets (ofres) lokation
 • Vælge våben og skyde med dem.
 • Sende quick video, foto eller SMS beskeder til Headquarters eller fellow combat team medlemmer
 • Indstille præferencer for våben, fighter navn o.a.
 • Vælge targets (ofre) ud via opslag i mobilens kontakter
 • Se mission briefing via online YouTube video
 • og meget mere

Tutorial koden er nu open source og tilgængelig på GoogleCode BadAssApp projektet (med Wiki)

Download screenshots her
Download hele præsentationen her

Fik også et tip fra en af deltagerne (Jens Bruntt) mht. live præsentation af hvad der sker på en Android telefon.

Der findes noget der hedder: Android Screencast.
Den kunne vi have brugt til at vise min kørende applikation på projektoren, via PC'en. Cool stuff, et must når man skal vise hvad der sker på telefonen til en større forsamling. Tak for det, Jens.
Se mere om Android Screencast: http://code.google.com/p/androidscreencast/

Vi ses snart igen.

Med venlig hilsen
Eclipse.dk